ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ταγίπ Ερντογάν: «Καθ’ οδόν για την Τουρκία το νέο γεωτρύπανο»

Ταγίπ Ερντογάν: «Καθ’ οδόν για την Τουρκία το νέο γεωτρύπανο»

Καθ’ οδόν για την Τουρκία είναι το νέο γεωτρύπανο που αγόρασε η Τουρκία για τις έρευνες υδρογονανθράκων στη Μεσόγειο, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία του του για το πρόγραμμα του για τις επόμενες 100 ημέρες διακυβέρνησής του.

«Γα τις έρευνες υδρογονανθράκων στη Μεσόγειο, έχοντας ξεκινήσεις τις εργασίες γεώτρησης σε βαθιά και ρηχά νερά, υπογράψαμε συμφωνία και για δεύτερο γεωτρύπανο για γεωτρήσεις σε βαθιά νερά. Αυτή τη στιγμή είναι στο δρόμο και πολύ σύντομα θα συμμετάσχει και αυτό στην ομάδα μας που διεξάγει γεωτρήσεις που διεξάγονται ήδη στη Μεσόγειο», είπε.

Ανέφερε περαιτέρω ότι συνεχίζουν «παράλληλα τη συλλογή τρισδιάστατων δεδομένων στο πλαίσιο της αναζήτησης υδρογονανθράκων στη Μεσόγειο σε μία έκταση 3 χιλιάδων 100 τ.χλμ.».

Μια από τις προτεραιότητες της κυβέρνησης του, είπε ο κ. Ερντογάν, αποτελεί η ενέργεια, προσθέτοντας ότι σημαντική είναι και η ολοκλήρωση του αγωγού ‘Τουρκικό Ρεύμα’ μέχρι τα τέλη του 2019,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανακοίνωσε επίσης ότι τους επόμενους τρεις μήνες θα παραδοθούν στο πολεμικό ναυτικό τα δύο υποβρύχια που κατασκευάζει η Τουρκία, ‘Πανσέληνος’ (`TCG Dolunay`) και ‘Χαραυγή’ (`TCG Doğanay’). Επίσης είπε ότι αναμένεται να υπογράψει και τη συμφωνία για την κατασκευή του ‘Επιδρομέα’ (Akinci), ενός νέου μη επανδρωμένου αεροσκάφους μακράς αντοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.