ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Σουηδός πρωθυπουργός επισκέπτεται την Τουρκία

Η Σουηδός πρωθυπουργός επισκέπτεται την Τουρκία

Ο πρωθυπουργός της Σουηδίας, η οποία αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αμέσως μετά την λήξη της θητείας της Γαλλίας, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία από σήμερα…

Ο πρωθυπουργός της Σουηδίας, η οποία αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αμέσως μετά την λήξη της θητείας της Τσεχίας, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία από σήμερα.

Ο Φρέντρικ Ράινφελνττ είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιουλ Abdullah και τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Τεγίπ Ερντογάν σήμερα Τρίτη και να συζητήσει μεταξύ άλλων και το θέμα της υποψηφιότητας της Τουρκίας για την είσοδό της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επισημαίνεται ότι η Σουηδία είναι από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες που υποστηρίζουν την τελική ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ. Η Σουηδία θα αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το δεύτερο εξάμηνο του 2009.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό, η σουηδική Saab υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τουρκικές βιομηχανίες για την ανάπτυξη νέων πυραυλικών προϊόντων.

Από την άλλη πλευρά, ο εκπρόσωπος της Gripen International Μπομπ Κεμπ έχει μιλήσει με καυστικά λόγια για την εξωτερική πολιτική ορισμένων Σουηδών πολιτικών, όπως ο ΥΠΕΞ Καρλ Μπιλντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.