ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η τουρκική Roketsan θα υποστηρίζει τα ελληνικά Patriot!

Η τουρκική Roketsan θα υποστηρίζει τα ελληνικά Patriot!

Η αμερικανική Raytheon ανακοίνωσε την πιστοποίηση της τουρκικής βιομηχανίας πυραυλικών συστημάτων Roketsan…. Η αμερικανική Raytheon ανακοίνωσε την πιστοποίηση της τουρκικής βιομηχανίας πυραυλικών συστημάτων Roketsan ως διεθνούς προμηθευτή κρίσιμου εξαρτήματος του υποσυστήματος Guidance Enhanced Missile-Tactical (GEM-T) του αντιβαλλιστικού συστήματος Patriot.

Με βάση την συμφωνία, η τουρκική Roket Sanayii ve Ticaret A.S (Roketsan) με έδρα την Άγκυρα της Τουρκίας θα υπεργολάβος της Raytheon για την ολοκλήρωση και πιστοποίηση του συστήματος ελέγχου κίνησης του πύρυαλου GEM-T του συστήματος Patriot για λογαριασμό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Συνεργαζόμενη με άλλους υπεργολάβους στην Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Roketsan θα συντονίσει και εκτελέσει το κύριο έργο της τελικής συναρμολόγησης του υποσυστήματος στην Άγκυρα.

Με τον τρόπο αυτό, η Roketsan γίνεται ο πρώτος μείζον υπερατλαντικός προμηθευτής της Raytheon σε στρατηγική γεωγραφική θέση για την υποστήριξη των έντεκα χωρών σε Ευρώπη και Ασία (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα για να μην ξεχνιόμαστε), αρκετές από τις οποίες στην Μέση Ανατολή, που έχουν επιλέξει το σύστημα Patriot στο πλαίσιο της αντιαεροπορικής και αντιβαλλιστικής τους ασπίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.