Κινητικότητα στην εβδομαδιαία τακτική συνάντηση της Τουρκικής πολιτικής ηγεσίας και ΑΓΕΕΔ

Κινητικότητα στην εβδομαδιαία τακτική συνάντηση της Τουρκικής πολιτικής ηγεσίας και ΑΓΕΕΔ

Θα τεθούν επί τάπητος τα βήματα που θα γίνουν για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία αναφέρει το trt.

Ο πρωθυπουργός Recep Tayyip Erdoğan θα υποδεχτεί τον Αρχηγό των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγό Necdet Özel, με τον οποίον θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον αγώνα καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων θα πληροφορήσει τον πρωθυπουργό σχετικά με τις τελευταίες επιχειρήσεις του στρατού.

Μετά τη συνάντηση, ο κος Özel θα περάσει στο Προεδρικό Μέγαρο Çankaya και θα δώσει πληροφορίες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας Abdullah Gül.

Ενώ στις 17:00 η ώρα στο Μέγαρο Çankaya αναμένεται ο πρωθυπουργός Erdoğan. Στη συνάντηση του Προέδρου και του πρωθυπουργού θα τεθούν επί τάπητος τα εσωτερικά και εξωτερικά ζητήματα και το θέμα της τρομοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.