ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σύστημα ναυτιλίας για τις MILGEM

Σύστημα ναυτιλίας για τις MILGEM

Η OSI Geospatial Inc. ανακοίνωσε πως η International Systems Operations υπέγραψε ένα συμβόλαιο για να παράσχει το, κατά την εταιρία, πλέον σύγχρονο σύστημα ναυτιλίας για πολεμικό σκάφος στο Ναυτικό της Τουρκίας.

Η OSI Geospatial Inc. ανακοίνωσε πως η International Systems Operations υπέγραψε ένα συμβόλαιο για να παράσχει το, κατά την εταιρία, πλέον σύγχρονο σύστημα ναυτιλίας για πολεμικό σκάφος στο Ναυτικό της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, η εταιρία θα προμηθεύσει το Ναυτικό της Τουρκίας με οχτώ συστήματα τα οποία και θα εγκαταστήσει στις κορβέτες MILGEM. Το πρώτο δε σύστημα πρόκειται να παραδοθεί μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2009.

Ας σημειωθεί πως η συμφωνία αποτελεί και το πρώτο συμβόλαιο που έχει συναφθεί μεταξύ των δύο πλευρών με αποτέλεσμα η εταιρία να εκφράσει, μέσου του εκπροσώπου της, την ικανοποίησή της αλλά και την σιγουριά της πως η επιτυχής κατάληξη του προγράμματος θα της δώσει την ευκαιρία να αναπτύξει περαιτέρω την συνεργασία της με την τουρκική πλευρά.

Υπενθυμίζεται πως οι εργασίες για το πρώτο σκάφος του τύπου TCG HEYBELIADA έχουν ξεκινήσει στις 26 Ιουλίου του 2005 ενώ η καθέλκυση του σκάφους έγινε στις 27 Σεπτεμβρίου του 2008. Η ολοκλήρωση της κατασκευής υπολογίζεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 25 Οκτωβρίου του 2010, ημερομηνία κατά την οποία προβλέπεται να ξεκινήσουν οι θαλάσσιες δοκιμές, με απώτερο σκοπό να μπει σε υπηρεσία μέσα στο 2011.

Ας σημειωθεί πως η Άγκυρα σκοπεύει να κατασκευάσει περί τις 12 κορβέτες του τύπου ενώ είναι πιθανόν τέσσερις ακόμα να πωληθούν στο Πακιστάν.

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr       

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.