ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Ο νέος τουρκικός πύραυλος αέρος-αέρος Bozdogan

Η τουρκική αμυντική βιομηχανία τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ιδιαίτερα και πλέον η Τουρκία είναι πιο ανθεκτική σε εμπάργκο όπλων, όπως δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν.

Την πρωτοπορία της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας εξήρε ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, ανακοινώνοντας σήμερα το νέο εγχώριο απόκτημα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, τον πύραυλο αέρος-αέρος Bozdogan (= νανογέρακας).

Όπως ανήγγειλε σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του ο εγχώριας κατασκευής πύραυλος Bozdoğan θα ενταχθεί στο οπλοστάσιο του τουρκικού στρατού το 2020.

«Ο πύραυλος Bozdoğan θα ενταχθεί στο οπλοστάσιο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων το 2020, μετά την ολοκλήρωση των εκτοξεύσεων από αεροσκάφος. Ο πύραυλος αέρος-αέρος που μπορούν να κατασκευάσουν μόνο 9 χώρες στον κόσμο, θα ενσωματωθεί στα εθνικά μαχητικά αεροσκάφη και στα F-16», επισήμανε ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος δήλωσε ότι επειδή αυτή τη στιγμή η χώρα αντιμετωπίζει ένα νέο εμπάργκο όπλων εξαιτίας της Συρίας και των εξελίξων στην ανατ. Μεσόγειο, η τουρκική αμυντική βιομηχανία έχει φτάσει στο σημείο να μπορεί να αντιστέκεται σε αυτή την «πολιορκία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο αυτό ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε και στα αμερικανικά μαχητικά F-35, χαρακτηρίζοντας αδικία αυτό που γίνεται κατά της Τουρκίας. «Με τη βοήθεια του Αλλάχ, σε 5-6 χρόνια θα έχουμε κατασκευάσει τα δικά μας πολεμικά αεροσκάφη», δήλωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.