ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επτά νέα Boeing 777-300ER για την Τουρκία

Επτά νέα Boeing 777-300ER για την Τουρκία


Boeing και η τουρκική Turkish Airlines ολοκλήρωσαν μια παραγγελία για
επτά νέα επιβατηγά αεροσκάφη Boeing 777-300ER (Extended Range-Εκτενής
Εμβέλεια) συνολικής αξίας 1,9 δισεκ. δολαρίων με βάση τιμές καταλόγου.

Η Boeing και η τουρκική Turkish Airlines ολοκλήρωσαν μια παραγγελία για επτά νέα επιβατηγά αεροσκάφη Boeing 777-300ER (Extended Range-Εκτενής Εμβέλεια) συνολικής αξίας 1,9 δισεκ. δολαρίων με βάση τιμές καταλόγου.

Αυτή η παραγγελία είναι επιπρόσθετη των πέντε ίδιων αεροσκαφών 777-300ER που η Turkish Airlines παράγγειλε τον Απρίλιο 2009, φτάνοντας έτσι τις συνολικές της παραγγελίες για το 777-300ER στα 12 αεροσκάφη.

Η τουρκική εταιρεία αυτήν την στιγμή επιχειρεί με συνολικά 65 αεροσκάφη της Boeing, εκ των οποίων αρκετά 737 NG και νοικιασμένα 777-300ER. Επισημαίνεται ότι η Turkish Airlines έχει ήδη προμηθευτεί 7 αεροσκάφη Airbus A330-200 πριν λίγο καιρό.

Φαίνεται λοιπόν ότι δεν δείχνει σαφή προτίμηση σε έναν εκ των δυο μεγάλων βιομηχανιών επιβατηγών αεροσκαφών στις δυο πλευρές του Ατλαντικού, αλλά απεναντίας καταβάλλει σαφή προσπάθεια να κρατήσει τις ισορροπίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.