ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ρετζέπ Νταγίπ Ερντογάν στο νοσοκομείο

Ο Ρετζέπ Νταγίπ  Ερντογάν στο νοσοκομείο

Ακυρώθηκαν όλες οι συμμετοχές σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις του κόμματος και της κυβέρνησης του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, λόγω ασθένειας αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Zaman Todays.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Ερντογάν θα παραμείνει κλινήρης στο σπίτι του και θα αναπαυθεί, λόγω κρυώματος. Για το λόγο αυτό ακυρώθηκε η σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΑΚΡ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, στις 11.15.

Επίσης, ο Ερντογάν θα παραμείνει κλινήρης για ορισμένες ημέρες στο σπίτι του, για να ξεπεράσει το κρύωμα που τον ταλαιπωρεί

Ο Ερντογάν επισκέφθηκε το νοσοκομείο “Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi” της Άγκυρας και αφού έκανε ορισμένες εξετάσεις, επέστρεψε στο σπίτι του.

Εξερχόμενος του νοσοκομείου ο ίδιος είπε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο καιρός στην Άγκυρα ήταν αρκετά κρύος και κρύωσε και θα παραμείνει στο σπίτι του μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σε ερώτηση αν η ασθένειά του έχει σχέση με την εγχείρηση που είχε υποβληθεί στο παχύ έντερο, ο ίδιος είπε ότι δεν έχει σχέση.

Να σημειωθεί ότι ακυρώθηκε και η σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κουρδικού κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, επειδή ο πρόεδρός του, Σελαχαττίν Ντεμιρτάς, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική εγχείρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.