Τουρκία: Ξεκινά πάλι το πρωτάθλημα από 12 Ιουνίου – Θα φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League

Τουρκία: Ξεκινά πάλι το πρωτάθλημα από 12 Ιουνίου – Θα φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League

Η Τουρκία ανακοίνωσε πως το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει ξανά από 12 Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της χώρας έκανε γνωστό την Τετάρτη πως το διήμερο 12-13 Ιουνίου θα υπάρχει ξανά δράση, τόσο στη μεγάλη κατηγορία, όσο και στη δεύτερη και στην τρίτη.

Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή μετά από την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας ενώ αξίζε να σημειωθεί πως την περασμένη Δευτέρα επέστρεψαν στις προπονήσεις αρκετές από τις ομάδες της Superlig.

«Με τις αποφάσεις που πήρε το κράτος μας, είμαστε από τις χώρες που πήρε τα πιο γρήγορα μέτρα όσον αφορά στον αθλητισμό στον κόσμο. Αφού είδαμε το πρώτο κρούσμα στις 11 Μαρτίου, τα ματς γίνονταν χωρίς κόσμο. Μετά τους πρώτους θανάτους, αναβάλαμε επ’ αόριστον τους αγώνες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον κορωνοϊό διατηρώντας την ενότητα και την αλληλεγγύη μας.

Δίνουμε το παράδειγμα στον κόσμο παίρνοντας εγκαίρως όλες τις προφυλάξεις υπό την καθοδήγηση του Προέδρου της Τουρκίας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τα μέτρα και να μην εγκαταλείπουμε τον αγώνα. Αποφασίσαμε στο διήμερο 12-13 Ιουνίου να αρχίσει πάλι η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας, αν και έχουμε διαφορετικά σενάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουλίου ενώ θα φιλοξενήσουμε κανονικά τον τελικό του Champions League στις 29 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ», δήλωσε μεταξύ άλλων στην ενημέρωση που έκανε προς τους εκπροσώπους του Τύπου για την… επόμενη μέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.