ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεγάλη διακλαδική άσκηση «ANADOLU YILDIZI-2013»

Μεγάλη διακλαδική άσκηση «ANADOLU YILDIZI-2013»

Η Άσκηση Έρευνας και Διάσωσης Anadolu Yıldızı–2013 (Αστέρι Ανατολίας-2013) θα πραγματοποιηθεί από τις  16 έως 19 Απριλίου αναφέρει το TRT HABER.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, παράλληλα με το σενάριο της άσκησης που αφορά την  έρευνα και διάσωση , στην άσκηση θα συμμετάσχει και το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Υπουργείου Μεταφορών, Ναυτιλίας και Επικοινωνίας.

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί σε περιοχές της Τουρκίας και στα διεθνή ύδατα αλλά και στην περιοχή  Ege και στο βουνό Dumanlı.

Στην άσκηση που θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα τοπικά και ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα εξεταστούν οι ικανότητες και οι δυνατότητες των μονάδων  ερευνών και διάσωσης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα για την εξασφάλιση των διαδικασιών έρευνας και διάσωσης των συμμετεχόντων με σκοπό την καλύτερη αποτελεσματικότητα των συμμετεχόντων δυνάμεων αλλά και τον συντονισμό τους καθώς και την συνεργασία μεταξύ τους .

Στην άσκηση που θα ξεκινήσει στις 16 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 του μηνός θα συμμετάσχουν με διαφορετικούς τύπους πλοίων, αεροσκαφών και ελικοπτέρων, οι ομάδες έρευνας και διάσωσης των Αρχηγείων Ξηράς, Ναυτικού, Αεροπορίας, Στρατοχωροφυλακής και της Ακτοφυλακής καταλήγει το τουρκικό δημοσίευμα .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.