ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τελική φάση της ποινικής διαδικασίας για την υπόθεση «Ergenekon»

Τελική φάση της ποινικής διαδικασίας για την υπόθεση «Ergenekon»

Ξεκίνησαν οι τελευταίες υπερασπίσεις των 275 κατηγορουμένων στην 285η θρυλική πλέον δίκη της «Ergenekon», και στονκατάλογο των κατηγορημένων παίρνουν θέση τα ονόματα των απόστρατων στρατηγών με πρώτα τον İlker Başbuğ,Hurşit Tolon,Hasan Iğsız και των βουλευτών  Mustafa Balbay και Mehmet Haberal αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

Η προεδρία του δικαστηρίου την περασμένη εβδομάδα είχε εκδώσει απόφαση αναφορικά με τα αιτήματα των όσο των φυλακισμένων και των αποφυλακισμένων.

Το δικαστήριο απέρριψε «το αίτημα αναγνώρισης περισσοτέρου χρόνου υπεράσπισης των κατηγορουμένων» και την απόφαση του δικαιολόγησε ως μια τακτική απασχόλησης περαιτέρω της υπόθεσης.

Στην σημερινή δίκη που συνεχίζεται στην Silivri οι παρόντες κατηγορούμενοι καλούνται να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες τους υπερασπίσεις απαντώντας στους ισχυρισμούς που εκκρεμούν εις βάρος τους.

Το δικαστήριο για τις τελευταίες υπερασπίσεις αναγνώρισε μια ώρα για αυτούς που κατηγορούνται ως μελή των οργανώσεων και στους δικηγόρους τους ενώ δυο ώρες για αυτούς που κατηγορούνται με πταίσμα διοικητικού στελέχους των οργανώσεων και στους δικηγόρους τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.