Ν.Παναγιωτόπουλος: «Κανονικά θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις σε μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας»

Ν.Παναγιωτόπουλος: «Κανονικά θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις σε μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας»

Ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε πως κανονικά θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στην Πολεμική Αεροπορία, παρά τις όποιες καθυστερήσεις.

«Η καταβολή των αποζημιώσεων στις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας γίνεται κανονικά, χωρίς να έχουν αναφερθεί καθυστερήσεις. Κατ’ εξαίρεση, καθυστέρησε η καταβολή αποζημίωσης σε Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) μόνο στην 114 Πτέρυγα Μάχης, για διαδικαστικούς και λογιστικούς λόγους, ενώ επίκειται, σε σύντομο χρόνο, η επίλυση του ζητήματος».

Αυτό τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης με θέμα «Απλήρωτα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας».

Τι δήλωσε ο υπουργός Άμυνας για τους ΟΒΑ

Αναφορικά με τη μετακίνηση των ΟΒΑ από τις οικείες τους προς τις μονάδες τους κατά τις αργίες, ο Ν. Παναγιωτόπουλος ξεκαθάρισε ότι «εφαρμόζονται οι διατάξεις του ΠΔ 200/93, ενώ η υπηρεσία εξαντλεί όλα τα διατιθέμενα μέσα για την εξυπηρέτηση του προσωπικού και μάλιστα πέραν των προβλεπομένων».

«Τόσο οι οικονομικές αποδοχές όσο και το εργασιακό καθεστώς των ΟΒΑ είναι απολύτως σαφή στις εγκυκλίους, οι οποίες εκδίδονται πριν τον εκάστοτε διαγωνισμό πρόσληψής τους» καταλήγει στην απάντησή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.