ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

“Ευχαριστούμε την Ελλάδα για τη Σούδα”

“Ευχαριστούμε την Ελλάδα για τη Σούδα”

 Η ανακοίνωση του Πενταγώνου μετά από το ραντεβού με τον Αβραμόπουλο είναι ενδεικτική,του κλίματος που επικρατεί ως προς την Ελλάδα από τους Αμερικανούς την παρούσα περίοδο:

“Ο Υπουργός Άμυνας Chuck Hagel καλοσώρισε τον Έλληνα Υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Πεντάγωνο.

Ο κ, Hagel ευχαρίστησε τον κ. Αβραμόπουλο για τη συνέχιση της φιλοξενίας στην Ελλάδα των ναυτικών αμερικανικών δυνάμεων στη Σούδα που αποτελεί σημείο κλειδί για τους αμερικανικούς στρατηγικούς στόχους στην περιοχή. Η σημασία της έγινε εμφανής κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Unified Protector στη Λιβύη”.

Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που αμερικανός υπουργός Άμυνας αναγνωρίζει και ευχαριστεί δημόσια την Ελλάδα για την προσφορά της και ειδικά για την βάση της Σούδας,την οποία παρέχουμε σε κάθε δύσκολη ώρα ,χωρίς επί της ουσίας να έχουμε κερδίσει ούτε “παγωτό”, χάρις την “υπέροχη” και “αποτελεσματική” διπλωματία μας.

Καιρός αυτό να αλλλάξει, στις ΗΠΑ γνωρίζουν ότι εδώ στην Ελλάδα δεν θέλουμε να βλέπουμε πλέον τους απογόνους των Ούνων (Γερμανούς) ούτε ζωγραφιστούς.

Για πρώτη φορά οι Αμερικανοί μας “κανακεύουν”, αυτό το κάνουν ΜΟΝΟ όταν θέλουν να δώσουν. Ας ξυπνήσουν λοιπόν και να απαιτήσουν να πάρουν. Ας βάλουμε το αμερικανικό βουβάλι να χτυπηθεί με τον Γερμανό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.