Εργαζόμενοι Σκαραμαγκά: Θέλουμε δουλειά και όχι επιδόματα

Εργαζόμενοι Σκαραμαγκά: Θέλουμε δουλειά και όχι επιδόματα

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Οικονόμου, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία των εργαζόμενων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Στη συνάντηση ο γγ του υπ. Εθνικής Άμυνας τους διαβεβαίωσε πως μέχρι το τέλος του μήνα θα δοθεί το χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ανοίξουν τα Ναυπηγεία. Επίσης τους διαβεβαίωσε ότι θα δοθεί στους 1.000 περίπου εργαζόμενους επίδομα 2.000 ευρώ, όπως είχε δεσμευτεί η κυβέρνηση. Όπως όμως οι ίδιοι σημειώνουν, δεν επαιτούν, αλλά ζητούν μόνιμη δουλειά για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Οι εργαζόμενοι ζητούν να ξαναποκτήσουν αντικείμενο εργασίας, καθώς για 18 μήνες είχαν υπαχθεί στο καθεστώς εκ περιτροπής εργασίας, η διάρκεια του οποίου έληξε την 1η Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα να βρίσκονται, όπως οι ίδιοι λένε, στον αέρα.

Λόγω της συγκέντρωσης παρατηρήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα στην άνοδο της Λ. Μεσογείων, τα οποία πλέον έχουν αποκατασταθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήδεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.