ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

“Εισβολή” εργαζομένων των ΕΝΑΕ στο ΥΠΕΘΑ! (upd)

“Εισβολή” εργαζομένων των ΕΝΑΕ στο ΥΠΕΘΑ! (upd)

(Ανανέωση 11.05): Που κατάντησε η τρόϊκα τους Έλληνες αξιωματικούς και όχι μόνο από οικονομικής πλευράς, αλλά και από πλευράς αξιοπρέπειας. Κοτζάμ Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο Δ.Κωσταράκος κατέβηκε στο προαύλιο για να κατευνάσει τους … “εισβολείς” εργαζόμενους των ΕΝΑΕ οι οποίοι “χόρτασαν υποσχέσεις” και είπαν να μπουκάρουν στο υπουργείο Άμυνας για το επιδόρπιο.

Ο Δ.Κωσταράκος κατέβηκε και ως στρατοπεδάρχης, αλλά βέβαια η δουλειά του ανθρώπου δεν είναι να σταματάει διαδηλωτές: Η ασφάλεια του υπουργείου αποδείχθηκε ότι είναι “της πλάκας” (υπουργείο μιας άλλης εποχής που έπρεπε να είχε μετακομίσει εδώ και δέκα χρόνια τουλάχιστον) και οι εργαζόμενοι έχουν 100% δίκαιο. Φτάνει πια το δούλεμα…

Σοβαρά επεισόδια εξελίσσονται αυτή την στιγμή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καθώς οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία ΕΝΑΕ (Σκαραμαγκά) που είχαν συγκέντρωση μπροστά στην είσοδο επό της λεωφόρου Μεσογείων … εισέβαλαν στον περίβολο του υπουργείου, όρμησαν μέσα στον περιβάλλοντα χώρο και αυτή την στιγμή πολιορκούν τις κύριες εισόδους των Επιτελείων, οι οποίες πρόλαβαν αι έκλεισαν.

Είναι η δεύτερη εισβολη πολιτών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά από τους απόστρατους που μπούκαραν στο υπουργείο πέρσι και σταμάτησαν την προέλασή τους μόνο όταν κατέβηκε ο τότε Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος και τους μίλησε… Οι εργζόμενοι διαμαρτύρονται γιατί η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει την κατάρρευση των ΕΝΑΕ (είναι πλήρωτοι μήνες οι άνθρωποι) ενώ όλες οι αποφάσεις μένουν απλά … απόφάσεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.