“Στέλνουμε εκπαιδευτές για την Αεροπορία του Κατάρ”

“Στέλνουμε εκπαιδευτές για την Αεροπορία του Κατάρ”

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στο Κατάρ, επισκέφθηκε τη βάση της Αεροπορίας στην Ντόχα, όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό της  Αεροπορίας του Κατάρ, Ταξίαρχο Mubarak Mohammed Al Kumait Al Khayarin καθώς και με επιτελείς και συζήτησαν θέματα αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, μετά το πέρας της επίσκεψης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απόφασή μας είναι δεδομένη. Είναι απόφαση και των δύο πλευρών, να προχωρήσουμε σε πολύ πιο στενές σχέσεις συνεργασίας μεταξύ και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελλάδος και του Κατάρ.

Εδώ, στη βάση της Αεροπορίας του Κατάρ, στην Ντόχα, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε με την ηγεσία και τους επιτελείς ενδιαφέρουσες απόψεις, για το πώς η συνεργασία μας μπορεί να προχωρήσει ακόμα περισσότερο.

Αποφασίσαμε να στείλουμε εδώ εκπαιδευτές, οι οποίοι θα αναλάβουν να εκπαιδεύσουν ακόμα περισσότερο τους πιλότους των πολεμικών αεροσκαφών του Κατάρ και να δεχτούμε στις δικές μας Στρατιωτικές Ακαδημίες αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του Κατάρ, που θέλουν ακριβώς να αναβαθμίσουν την εκπαίδευσή τους στα σύγχρονα πολεμικά αεροσκάφη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.