ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ο Πάνος προσπαθεί να δώσει λύσεις στα ναυπηγεία…

Ο Πάνος προσπαθεί να δώσει λύσεις στα ναυπηγεία…

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα το απόγευμα συνάντηση εργασίας, με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ κ. Γιάννη Παναγόπουλο, τον Πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά «ΤΡΙΑΙΝΑ» Βασίλη Καρακίτσο (τον πορθητή του υπουργείου στη γνωστή έφοδο!) και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, Βαγγέλη Μπαλογιάννη, Νικόλαο Πετρόπουλο και Θεόδωρο Κούτρα.

Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η κατάσταση που επικρατεί στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, τα oποία έχουν αναλάβει με αντίστοιχες συμβάσεις, να ναυπηγήσουν πλοία του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και τα προβλήματα των εργαζομένων σε αυτά.

Στη συνάντηση μετείχε και ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κ. Αντώνης Οικονόμου.

Το ερώτημα είναι πότε και κυρίως πως θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις με τους Λιβανέζους του Ι.Σάφα σε υλοποίηση της σχετικής απόφασης της διυπουργικής που αποφάσισε το defencenet.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.