ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Καμμένος: «Η Ελλάδα είναι “όαση” σταθερότητας στη Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων»

Π.Καμμένος: «Η Ελλάδα είναι “όαση” σταθερότητας στη Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων»

Στόχος της Ελλάδας είναι να ισχυροποιηθεί η θέση της στην ευρύτερη περιοχή, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, που παρευρέθηκε στη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η χώρα μας είναι από αυτές που «έχουν ανταποκριθεί πλήρως στα προαπαιτούμενα για τη Συμμαχία και μάλιστα με τις νέες δυνατότητες που δίνονται σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, με ανάπτυξη συμμαχικών δυνάμεων, όπως στο Βόλο, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη και πολύ σύντομα στην Καλαμάτα με το κέντρο εκπαίδευσης αεροσκαφών». Ως εκ τούτου, αποτελεί «όαση» σταθερότητας στη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.

Αναλυτικά, ο κ. Καμμένος δήλωσε:

«Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα της συνεδρίασης των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ. Έγινε μία ευρεία συζήτηση για το μέλλον της Συμμαχίας. Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που έχουν ανταποκριθεί πλήρως στα προαπαιτούμενα για τη Συμμαχία και μάλιστα με τις νέες δυνατότητες που δίνονται σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, με ανάπτυξη συμμαχικών δυνάμεων, όπως στο Βόλο, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη και πολύ σύντομα στην Καλαμάτα με το κέντρο εκπαίδευσης αεροσκαφών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ελλάδα πλέον αποτελεί μία «όαση» σταθερότητας στη Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Τα στελέχη της μόνιμης αντιπροσωπείας μας, της διπλωματικής και της στρατιωτικής αποστολής, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Πιστεύω ότι αυτή η σκληρή εργασία που έχει γίνει θα αποδώσει στην ισχυροποίηση της θέσης της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.