Π.Καμμένος: «Επιθυμούμε καλές σχέσεις με Τουρκία αλλά δεν κάνουμε ούτε ένα χιλιοστό πίσω στην εδαφική μας ακεραιότητα»

Π.Καμμένος: «Επιθυμούμε καλές σχέσεις με Τουρκία αλλά δεν κάνουμε ούτε ένα χιλιοστό πίσω στην εδαφική μας ακεραιότητα»

Επιθυμούμε τις καλές σχέσεις και την καλή γειτονία με την Τουρκία ωστόσο δεν κάνουμε ούτε χιλιοστό πίσω στην εδαφική μας ακεραιότητα” επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος, από τα Χανιά όπου βρέθηκε σήμερα για να παραστεί στην εκδήλωση των 10 χρόνων λειτουργίας από την έναρξη του ΚΕΝΑΠ. «Κανένα σχόλιο» για την παραίτηση Κοτζιά.

«Επιθυμούμε καλές σχέσεις με την Τουρκία, η σημαία της οποία κυματίζει εδώ καθώς χρησιμοποιεί το Κέντρο για εκπαίδευση. Και είναι και προς το συμφέρον της Τουρκίας. Θα κάνουμε τα πάντα για να ζήσουμε μαζί, αλλά δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε ένα χιλιοστό πίσω στην προστασία της εθνικής μας κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας» ήταν η δήλωση – μήνυμα του Πάνου Καμμένου στην Τουρκία.

Ο Πάνος Καμμένος στις δηλώσεις του ωστόσο στο περιθώριο της εκδήλωσης απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την παραίτηση Κοτζιά και τη μεταξύ τους αντιπαράθεση για τη συμφωνία με την πΓΔΜ αλλά και τα μυστικά κονδύλια. Συγκεκριμένα σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων αρκέστηκε να δηλώσει λακωνικά «κανένα σχόλιο».

Δείτε τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου

«No comment» και από Πάιατ

Την ίδια ώρα και ο Αμερικανός Πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, αρνήθηκε να κάνει δήλωση για την παραίτηση Κοτζιά και για το αν αυτή θα επηρεάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας ότι δεν θα σχολιάσει την εσωτερική πολιτική σκηνή, δηλώνοντας ωστόσο ότι «συνεχίζουμε να στηρίζουμε τη συμφωνία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πληροφορίες από zarpanews, flashnews

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.