ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρήγας: Προχωράμε στην παραχώρηση στρατοπέδων (βίντεο)

Ρήγας: Προχωράμε στην παραχώρηση στρατοπέδων (βίντεο)

Οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού κατά την διάρκεια του Αναπτυξιακού Συνέδριο στη Λάρισα θα γίνουν πράξεις και οι διαδικασίες παραχώρησης στρατοπέδων προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, ανέφερε ο Αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας στο πλαίσιο της σημερινής του επίσκεψης σε μονάδες της πόλης.

Αναφερόμενος στην περαιτέρω συνεργασία με το ΝΑΤΟ αλλά και την ενίσχυση του ρόλου σχηματισμών που παίζουν σημαντικό ρόλο -όπως η 110 Π.Μ.- σημείωσε ότι όλα γίνονται στο πλαίσιο της συνεργασίας της χώρας με τις συμμαχικές δυνάμεις.

Τέλος δεσμεύτηκε για μόνιμη στήριξη των στρατιωτικών τώρα που πλέον η χώρας είναι δημοσιονομικά πιο ελεύθερη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.