Π. Παναγιωτόπουλος: ” Να είναι χρονιά αισιοδοξίας το 2013″

Π. Παναγιωτόπουλος: ” Να είναι χρονιά αισιοδοξίας το 2013″

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από την Πολιτιστική-Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελλορίζου, την μικτή μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και την μπάντα του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Παρόντες ήταν επίσης, οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας κ. κ. Παναγιώτης Καράμπελας και Δημήτρης Ελευσινιώτης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Ευτυχισμένο το 2013, από τις Ένοπλες Δυνάμεις, από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες.

H ευχή μας είναι μία: Να είμαστε ασφαλείς, υγιείς και δυνατοί την Καινούρια Χρονιά. Και να είναι η Χρονιά της αισιοδοξίας, να είναι η Χρονιά που επιτέλους θα ξανανθίσει το χαμόγελο στα χείλη όλων μας.

Υγεία, δύναμη και Χρόνια Πολλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.