ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κλόουν (κανονικοί και άλλοι…) στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας (φωτό)

Κλόουν (κανονικοί και άλλοι…) στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας (φωτό)

Kλόουν συγκεντρώθηκαν στο Υπουργείο Άμυνας το οποίο στολίστηκε για τα Χριστούγεννα.

Ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τα παιδιά και τις οικογένειες του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού στο στρατόπεδο «Παπάγου» το οποίο φιλοξενεί το υπ. Αμυνας, τα τέσσερα Γενικά Επιτελεία και πολυάριθμες στρατιωτικές μονάδες και από τους τρεις κλάδους.

Ο Π. Καμμένος προσήλθε χαμογελαστός, φορώντας κατακόκκινο κασκόλ και μπορντό γραβάτα, ενώ δεν παρέλειψε να βγάλει σέλφις που του ζήτησαν, όπως και η υφυπουργός Αμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Η εκδήλωση αυτή, εστιασμένη στα παιδιά και στις οικογένειές τους, περιελάμβανε μία σειρά δράσεις, όπως:

  • Δρώμενα για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας
  • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις στρατιωτικές μουσικές των τριών Κλάδων
  • Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου

Στη γιορτή παραβρέθηκαν οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου και πλήθος κόσμου, υπηρετούντων στο Στρατόπεδο «Παπάγου» με τις οικογένειές τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.