ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απάντηση Π.Καμμένου σε Μ.Τσαβούσογλου για το «κακομαθημένο παιδί»: «Δεν σας φοβάται κανείς πια»

Απάντηση  Π.Καμμένου σε Μ.Τσαβούσογλου για το «κακομαθημένο παιδί»: «Δεν σας φοβάται κανείς πια»

Απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις και την προσωπική επίθεση που του εξαπέλυσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έδωσε ο Ελληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μέσω του προσωπικού λογιαρασμού του στο twitter.

«Κ. Τσαβούσογλου σας ευχαριστώ για τις πρωτοχρονιάτικες απειλητικές σας δηλώσεις. Είναι το δώρο ότι κάνω καλά τη δουλειά μου, θα συνεχίσει η Ελλάδα το έργο αυτό επιδιώκοντας την Ειρήνη, υπερασπιζόμενη την Κυριαρχία της και χτίζοντας ισχυρές συμμαχίες. Δεν σας φοβάται κανείς πια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Στην ομιλία του στην Ακαδημία της Ακτοφυλακής και της Στρατοχωροφυλακής ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι:

«Προειδοποιούμε την Ελλάδα. Έχετε ένα “κακομαθημένο παιδί”. Έτσι λένε τον Υπουργό Άμυνας τους.

Τον αποκαλούν και λένε “έχουμε ένα κακομαθημένο παιδί”.

Προσέξτε όμως το κακομαθημένο σας παιδί για να να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα με τις τουρκικές δυνάμεις. Αυτό το υπενθυμίζουμε. Και σας το λέω εντελώς φιλικά.

Δεν υπάρχει κανένα όφελος και δεν θα σας φέρει κανένα κέρδος η αύξηση της έντασης με δηλώσεις ή να κάνετε το λάθος να ανεβείτε σε κάποια βραχονησίδα»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.