ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Π. Ρήγας: «Οι συζητήσεις για κυβέρνηση κουρελούς και απώλειας της δεδηλωμένης αποτελούν προσπάθεια για εκτροπή»

Π. Ρήγας: «Οι συζητήσεις για κυβέρνηση κουρελούς και απώλειας της δεδηλωμένης αποτελούν προσπάθεια για εκτροπή»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε ότι «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε και έλαβε χθες ψήφο εμπιστοσύνης από την απόλυτη πλειοψηφία της εθνικής αντιπροσωπείας.

Είπε ότι: «Οι συζητήσεις για κυβέρνηση κουρελούς και απώλειας της δεδηλωμένης αποτελούν ευθεία προσπάθεια για εκτροπή. Κάθε άλλη συζήτηση περί κυβέρνησης κουρελούς και απώλειας της δεδηλωμένης αποτελεί ευθεία προσπάθεια για εκτροπή. Αυτές τις μέρες βλέπουμε να υπάρχει προσωπική στοχοποίηση και λοιδορία σε ανθρώπους και αυτό δεν τιμά το πολιτικό σύστημα. Διαφωνία μπορεί να υπάρχει, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο που μας θυμίζει άλλες εποχές».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν κάποιοι από τους 6 βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση θα μπουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ρήγας αφού διευκρίνισε ότι «αυτό είναι θέμα των ίδιων των βουλευτών» εκτίμησε «προσωπικά θεωρώ ότι ενδεχομένως κάποιοι από αυτούς, που έχουμε κοινή πορεία και σε άλλα θέματα, δεν αποκλείεται στην πορεία να γίνουν και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πέρα από την ΚΟ».

Για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Ρήγας επανέλαβε ότι «είναι ένα αυθύπαρκτο θέμα στο οποίο θα κριθούν όλοι. Ο κ. Θεοδωράκης και το Ποτάμι πρέπει να αποφασίσουν. Έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Αμυράς και ο κ. Ψαριανός θα πάνε στη ΝΔ και αυτοί εκβιάζουν ανοιχτά με διάλυση της ΚΟ του Ποταμιού αν τολμήσουν ορισμένοι από τους βουλευτές του να ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό που βλέπουμε είναι η λύσσα όλων και μεταμφιεσμένων βουλευτών της ΝΔ να πέσει αυτή η κυβέρνηση».

Σε ερώτηση γιατί δεν έγινε δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Ρήγας παρατήρησε: «η ΠΓΔΜ αλλάζει το σύνταγμά της, την ονομασία της, κάνει μια σειρά από βαθιές θεσμικές αλλαγές. Πρόκειται λοιπόν για κάτι τελείως διαφορετικό. Εμείς είμαστε στην εθνική γραμμή που είχε ακολουθηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η κυβέρνηση παίρνει την ευθύνη γι’ αυτό που πρέπει και μπορεί να το κάνει. Λύνεται ένα θέμα. Θα πάρουμε την ευθύνη αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος» επανέλαβε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος για την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία επανέλαβε ότι «οι συναντήσεις είναι επιβεβλημένο να γίνονται όταν υπάρχουν προβλήματα, όταν υπάρχει ένταση. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε και να απομειώσουμε την ένταση για να μπορέσουμε να δούμε τι μας διευκολύνει την επόμενη περίοδο. Επιμένουμε, παρά τις προκλήσεις της γείτονος χώρας, στην ειρηνική συνύπαρξη στην περιοχή, για αυτό καταφέραμε να είμαστε πυλώνας σταθερότητας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.