ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ε. Αποστολάκης από Κύπρο: «Η εθνική μας κυριαρχία δε χρήζει διαπραγμάτευσης»

Ε. Αποστολάκης από Κύπρο: «Η εθνική μας κυριαρχία δε χρήζει διαπραγμάτευσης»

Η εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία της χώρας μας δε διαπραγματεύονται δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης από την Κύπρο και το στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ.

Ο ΥΕΘΑ μετά την συνάντηση του με τον Κύπριο ομόλογό του, μετέβη σε στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ όπου συνάντησε στελέχη της Ελληνικής Δύναμης και μίλησε μαζί τους.

Κατά την ομιλία του στα στελέχη της ΕΛΔΥΚ, ο κ. Αποστολάκης τους είπε ότι γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να υπηρετεί κανείς στην πρώτη γραμμή, είτε αυτή είναι στην Κύπρο, είτε στο Ορμένιο, είτε στη Γαύδο.

Ο ΥΕΘΑ διαβεβαίωσε τα στελέχη και το προσωπικό της ΕΛΔΥΚ ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες και ικανές να υπερασπιστούν ανά πάσα στιγμή την ακαιρεοτητα της πατρίδας, προσθέτοντας ότι “Η ελληνική κυριαρχία και ανεξαρτησία είναι κάτι αδιαπραγματευτο”.

Ο Υπουργός τόνισε ότι τα στελέχη και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας αποτελούν έναν ανεκτίμητο πολλαπλασιαστή ισχύος για την πατρίδα, ενώ τους υποσχέθηκε ότι από τη νέα θέση του ως ΥΕΘΑ θα πράξει ότι μπορεί για την αύξηση των δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Αποστολάκης τόνισε πως η στρατιωτική διπλωματία που ασκεί το ΥΠΕΘΑ, έχει προσδώσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο για την χώρα μας στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο.

Τέλος, ο ΥΕΘΑ ευχαραρίστησε τα στελέχη και το προσωπικό της ΕΛΔΥΚγια την προσφορά τους στην πατρίδα και τους δήλωσε πως κάνουν ολόλκληρο το έθνος υπερήφανο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.