ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Τα αιτήματα των στελεχών των ΕΔ είναι δίκαια»

«Τα αιτήματα των στελεχών των ΕΔ είναι δίκαια»

“Δίκαια” χαρακτήρισε τα αιτήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος μιλώντας κατά τη διάρκεια τελετής για τη συμπλήρωση 68 ετών από την ίδρυση της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ).

Δήλωσε επίσης πως «η πατρίδα έχει απόλυτη αντίληψη της θυσίας, της αφοσίωσης και της προσφοράς των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, αναγνωρίζει ότι όλοι όσοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, από την ηγεσία μέχρι τον πλέον νέο σε ηλικία στρατεύσιμο, δικαιούνται πολύ περισσότερα, και μόλις η χώρα ανακάμψει, το καθήκον αυτό της πατρίδας προς τις Ένοπλες Δυνάμεις θα γίνει πραγματικότητα».

Μιλώντας από την έδρα της Διοίκησης στο στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΑ Β’», στον Καρέα Αττικής, ο Π. Παναγιωτόπουλος επανέλαβε ότι «η χώρα διεξάγει έναν οικονομικό πόλεμο με ιδιομορφίες και ιδιαιτερότητες αλλά πρέπει η χώρα να νικήσει και θα νικήσει». Μίλησε για καθοριστική ιστορική μάχη το 2013 και εξέφρασε «τη βεβαιότητα, ότι από την επόμενη χρονιά έχοντας κερδίσει το εθνικό στοίχημα, η χώρα θα ξεκινήσει να ανακάμπτει».

Ο Π. Παναγιωτόπουλος εξήρε την προσφορά της ΑΣΔΕΝ «στην κορυφαία υπόθεση της εθνικής ασφάλειας της χώρας».

Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης: ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος, Κωνσταντίνος Γκίνης, και ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιναύαρχος, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.