ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Καμμένος και ο… στρατός 46 συμβούλων στο υπουργείο Άμυνας

Ο Καμμένος και ο… στρατός 46 συμβούλων στο υπουργείο Άμυνας

Δεν ήταν μόνο αρχηγός του ελληνικού Στρατού ο Πάνος Καμμένος, αφού όπως όλα δείχνουν είχε ακόμα έναν… στρατό, του οποίου ήταν επικεφαλής, το διάστημα που βρισκόταν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πρόκειται για τους… 46 νοματαίους που απασχολούνταν στο υπουργείο επί υπουργίας Καμμένου και υφυπουργίας Κόλλια-Τσαρουχά.

Σύμφωνα με όσα φανερώνει η πράξη του Ευάγγελου Αποστολάκη που ανέλαβε τον θώκο της Εθνικής Άμυνας, το «αντίο» του Καμμένου στην κυβέρνηση σήμανε και τη λήξη της θητείας 46 ειδικών συμβούλων, ειδικών συνεργατών, μετακλητών υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, δεκατριών συμβούλων για την κυρία Τσαρουχά και 33 για τον κ. Καμμένο.

Υπενθυμίζεται ότι το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιπολίτευση τότε, έθετε ερωτήσεις στη Βουλή για τον αριθμό μετακλητών υπαλλήλων και ειδικών συμβούλων στα υπουργεία της χώρας, ανησυχώντας για το ύψος της δαπάνης και τους κωδικούς του δημόσιου λογιστικού από τους οποίους καλυπτόταν η μισθοδοσία τους.

Τον Ιούλιο δε του 2015, ο τότε υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, παρέθετε στοιχεία στη Βουλή, υπερηφανευόμενος ότι η κυβέρνηση σέβεται το δημόσιο χρήμα.

«Σας παραθέτουμε τα στοιχεία με τα οποία αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα, σέβεται το δημόσιο χρήμα, περιστέλλει τη δαπάνη του Δημοσίου και προβαίνει σε δημοσιονομικό εξορθολογισμό, μειώνοντας σημαντικά το κόστος των μετακλητών υπαλλήλων, των ειδικών συμβούλων και των ειδικών συνεργατών, σε σχέση με την προηγούμενη κυβέρνηση» έλεγε.

Δείτε το φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερήνσεως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.