Ευ. Αποστολάκης από Λάρισα: «Ο Ελληνικός Στρατός μάχεται για την ειρήνη»

Ευ. Αποστολάκης από Λάρισα: «Ο Ελληνικός Στρατός μάχεται για την ειρήνη»

Στη Λάρισα βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, δίνοντας το παρών στην τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της 1ης Στρατιάς και του Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας. Ο υπουργός με δηλώσεις του μίλησε για κρίσιμη περίοδο και επεσήμανε την ανάγκη διατήρησης ισορροπιών στην περιοχή.

Ο κ. Αποστολάκης δήλωσε υπερήφανος για τα απερχόμενα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και ευχήθηκε στον νέο Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο και τον νέο ΑΤΑ Αντιπτέραρχο Μπουρολιά να “πάνε ακόμα καλύτερα” από τους προκατόχους τους.

Ο ΥΕΘΑ δήλωσε ότι η περίοδος στην οποία βρισκόμαστε είναι κρίσιμη και “είμαστε σε μια συνεχή προσπάθεια να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στην περιοχή”, ενώ τόνισε ότι οι Ελλάδα και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μάχονται για την ειρήνη.

Μάλιστα, ο κ. Αποστολάκης υπογράμμισε την σημασία και τον κομβικό ρόλο της 1ης Στρατιάς, αλλά και της Τακτικής Αεροπορίας στην προσπάθεια αυτή της χώρας μας.

Οι δηλώσεις του ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

video: larissanet

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.