ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνάντηση Ευ. Αποστολάκη και Β. Κικίλια – Τι είπαν οι δύο άντρες

Συνάντηση Ευ. Αποστολάκη και Β. Κικίλια – Τι είπαν οι δύο άντρες

Ολοκληρώθηκε η σημερινή συνάντηση ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη και τον Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια. Θέματα Άμυνας τέθηκαν στο προσκήνιο.

Οι δύο άνδρες είχαν προγραμματισμένη συνάντηση στη μια το μεσημέρι, με την ατζέντα να περιλαμβάνει όλη την γκάμα των θεμάτων που αφορούν στην Εθνική Άμυνα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση Τύπου του ΥΠΕΘΑ:

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Βασίλη Κικίλια.

Κατά τη συνάντηση, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημέρωσε τον κ. Βασίλη Κικίλια επί θεμάτων αρμοδιότητος ΥΠΕΘΑ.

Υπενθυμίζεται πως και οι δύο άνδρες έδωσαν το παρών στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που έλαβε τέλος χθες, ενώ τοποθετήθηκαν στις ομιλίες σχετικά με ζητήματα ασφάλειας, αλλά και την στρατηγική πορεία της χώρας, μετά και την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Από την μια, ο ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στο «στρατηγικό στόχο της ελληνικής κυβέρνησης για εμβάθυνση της συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία, που θα καταστήσουν την Ελλάδα, σε κύριο στρατιωτικό και διπλωματικό εταίρο της γείτονος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη, ο τομεάρχης της ΝΔ σε θέματα Άμυνας, Βασίλης Κικίλιας, άφησε αιχμές για την κατάσταση που επικρατεί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «υπάρχει απαίτηση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να περάσει στον 21ο αιώνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.