Την πλήρη ικανοποίηση του για την άσκηση «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ» εξέφρασε ο Ε. Αποστολάκης

Την πλήρη ικανοποίηση του για την άσκηση «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ» εξέφρασε ο Ε. Αποστολάκης

Την πλήρη ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα της άσκησης ετοιμότητας «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ», που διεξήχθη από το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή του Σαρωνικού κόλπου και του Μυρτώου πελάγους, εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο κ. Αποστολάκης παρακολούθησε την εξέλιξη της, από της φρεγάτα “ΣΑΛΑΜΙΣ”. Ο ΥΠΕΘΑ, διαπίστωσε το άριστο επίπεδο διακλαδικής συνέργειας-σε επιτελικό και επιχειρησιακό επίπεδο-, εκπαίδευσης και επιχειρησιακής ικανότητας, στο οποίο βρίσκονται οι ένοπλες δυνάμεις

Παράλληλα εξέφρασε την ευαρέσκεια του για την υψηλή ετοιμότητα και διαθεσιμότητα του προσωπικού και των μέσων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, που συμμετείχαν στην άσκηση.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι ένοπλες δυνάμεις συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια διασφάλισης της ειρήνης και ενίσχυσης της συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή, ενώ παράλληλα αναδεικνύεται ο ρόλος της Ελλάδας ως πυλώνας σταθερότητας και εγγυητής της ασφάλειας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, επισήμανε.

Στην άσκηση συμμετείχαν μονάδες των τριών κλάδων καθώς και τμήματα ειδικών δυνάμεων.

Τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης , ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης και ο αρχηγός στόλου, αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι μεταξύ των σκοπών των ασκήσεων “ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ” είναι ο έλεγχος των ετοιμοτήτων .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.