ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ηχηρό «μήνυμα» του Ε.Αποστολάκη προς την Τουρκία από την Ρω

Ηχηρό «μήνυμα» του Ε.Αποστολάκη προς την Τουρκία από την Ρω

«Μήνυμα» προς την τουρκική πλευρά έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, από την Ρω την οποία επισκέφθηκε.

«Έχουμε έρθει σήμερα εδώ, στη Ρω, με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον Στρατιωτικό Διοικητή της περιοχής, επ’ ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Βασίλειου Πατέρα και της κ. Μελίνας Τραυλού, για προσφορά υπηρεσιών της ομάδας Axion Hellas. Είναι μια ομάδα που προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες, με γιατρούς και ένα σωρό ανθρώπους, οι οποίοι βοηθούν το νησί σε ό,τι λείπει αυτή την περίοδο. Πρόσφατα, με δική της πρωτοβουλία, εδώ, στο νησί της Ρω, η οικογένεια Αθανασίου και Μαριάννας Μαρτίνου έκανε μια σημαντική προσφορά, τη βελτίωση των εγκαταστάσεων συντήρησης του φυλακίου, η οποία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ερχόμαστε εδώ και δηλώνουμε μία παρουσία σε αυτό το νησί, που είναι στην άκρη της Ελλάδας, μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τις τουρκικές ακτές, και προσπαθούμε, με την παρουσία του στρατού και όλων αυτών των ανθρώπων, με αυτή την προσφορά, να αυξήσουμε το αίσθημα της ασφάλειας, το οποίο βέβαια δεν το χρειάζονται οι κάτοικοι, αισθάνονται αρκετά ασφαλείς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.