ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέες άστοχες-και άσχετες-δηλώσεις από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για την ελληνοτουρκική κρίση

Νέες άστοχες-και άσχετες-δηλώσεις από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για την ελληνοτουρκική κρίση

Επίδειξη ασχετοσύνης και από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας Π.Ρήγα σε δηλώσεις του για την ελληνοτουρκική κρίση: Δήλωσε συγκεκριμένα «Να μην διανοηθούν οι Τούρκοι να παραβιάσουν όσα απορρέουν από το Δίκαιο της Θάλασσας και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν θα το επιτρέψουμε με κανέναν τρόπο».

Και γέλασε ο κάθε πικραμένος!

Να του πει κάποιος ότι οι Τούρκοι ήδη παραβίασαν με την γεώτρησή τους στην κυπριακή ΑΟΖ «όσα απορρέουν από το Δίκαιο της Θάλασσας και τις διεθνείς συμβάσεις» και η Ελλάδα, ούτε καν «έβηξε» προς την κατεύθυνση της αποτροπής της γεώτρησης αν και είχε πλήρη νομιμοποίηση και υποχρέωση να το πράξει ως εγγυήτρια δύναμη βάσει της Συνθήκης της Ζυρίχης.

Αρα η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με υπουργό Εθνικής Αμυνας τον Ε.Αποστολάκη και αναπληρωτή του τον ίδιο, το επέτρεψε και δεν το απέτρεψε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Να είναι σίγουρος ο λαός ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν και την αποτρεπτική ισχύ και την δυνατότητα να επιβάλλουν την ειρήνη στην περιοχή».

Εμείς θα επιβάλλουμε την ειρήνη; Εμείς αμυνόμαστε! Αλλος είναι ο επιτιθέμενος και πιο ειδικά, η Τουρκία, αν δεν το έχει καταλάβει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ενοπλες Δυνάμεις δεν είναι «ειρηνευτική δύναμη» («peacekeeping forces»). Εκτός και αν εννοεί ότι είμαστε τόσο ισχυροί που δεν θα τους αφήσουμε να κάνουν πόλεμο! Μάλλον τόσο υποχωρητικοί είμαστε που ανεχόμαστε τα πάντα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.