ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης ομολογεί ότι η κυβέρνηση απέτυχε στην δημιουργία συμμαχιών: «Eίμαστε μόνοι απέναντι στην Τουρκία»

Ο ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης ομολογεί ότι η κυβέρνηση απέτυχε στην δημιουργία συμμαχιών: «Eίμαστε μόνοι απέναντι στην Τουρκία»

Ο ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης ομολογεί οτι η κυβέρνηση απέτυχε στην δημιουργία συμμαχιών καθώς όπως είπε «σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία είμαστε μόνοι μας»!

Τώρα πως γίνεται από τη μία πλευρά ο Α.Τσίπρα, ο Γ.Κατρούγκαλος και άλλοι υπουργοί της κυβέρνησης να μας μιλούν για τις “ισχυρές συμμαχίες” και από την άλλη ο ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης να μας λέει πως “είμαστε μόνοι μας”;

Πώς θα πάει ο λαός σε σύγκρουση αν δεν είναι ψυχωμένος; Πώς γίνεται να τρομοκρατεί τους Ελληνες λέγοντας πως “είμαστε μόνοι μας”;

Eίπε αναλυτικά:

«Ο Ερντογάν δεν σταματά τις προκλήσεις και φαίνεται πως τα μέτρα και οι ενέργειες που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής δεν αναστέλλουν τις κινήσεις τους», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, διαμηνύοντας πως «δεν θα επιτρέψουμε να πάνε οι Τούρκοι στο Καστελόριζο», γιατί τότε «δεν θα υπάρχουν επιλογές».

Μάλιστα, όπως είπε, «σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία είμαστε μόνοι μας».

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, ο κ. Αποστολάκης σημείωσε πως «οι προθέσεις της Τουρκίας είχαν στο πλάνο και την ελληνική ΑΟΖ.

Η εκτίμηση είναι ότι είναι τόσα τα προβλήματα που πρέπει να λύσουν που δεν φαίνεται να έχουν την πρόθεση να το πράξουν».

Απαντώντας στην ερώτηση τι θα κάνει η ελληνική πολιτική ηγεσία σε περίπτωση που η Τουρκία επιχειρήσει στη θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου, ο υπουργός Άμυνας είπε:

«Δεν μπορούμε να πούμε τι ενέργειες θα κάνουμε, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να γίνει, γιατί τότε δεν θα υπάρχουν επιλογές».

«Αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι, ας υπολογίζουμε ότι θα είμαστε μόνοι μας», είπε σε άλλο σημείο.

Ο κ. Αποστολάκης επανέλαβε πως ο ελληνικός στρατός είναι έτοιμος και επεσήμανε ότι «η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, δεν πρέπει να ανησυχούμε. Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ προσπαθούν να σταματήσουν τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας».

Επιπλέον, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι «η αναλογία δυνάμεων έχει διαταραχθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα χρόνια της κρίσης δημιουργήθηκαν προβλήματα, «παγώσαμε» όλα τα καινούρια προγράμματα, όμως έγινε νοικοκύρεμα. Μαζέψαμε τα κομμάτια μας και με καλή διαχείριση των χρημάτων μας και των προϋπολογισμών καταφέραμε να κρατήσουμε σε ένα καλό επίπεδο και σε μια καλή επιχειρησιακή ικανότητα τις Ένοπλες Δυνάμεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.