ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνάντηση ΥΦΕΘΑ Δ Ελευσινώτη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Πολωνίας

Συνάντηση ΥΦΕΘΑ Δ Ελευσινώτη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Πολωνίας

Θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και για την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου ήταν τα ζητήματα που αναλύθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης του  Υφυπουργού  Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη, με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Πολωνίας κ. Boguslaw Winid

Ο κ. Ελευσινιώτης ευχαρίστησε τον ομόλογό του για τη συμμετοχή των Πολωνών στελεχών στις επιχειρήσεις της FRONTEX και ανακοίνωσε την αρχική πρόθεση συμμετοχής της χώρας μας με επιτελείς στη συμμαχική Άσκηση «Steadfast Jazz 2012», που θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία.

Ο Πολωνός Υφυπουργός Εξωτερικών ευχαρίστησε επίσης τον κ. Ελευσινιώτη για την προσφορά δύο μουσειακών αρμάτων τύπου M48 και Μ60, για τη συνεκπαίδευση πιλότων F-16 της Ελληνικής και της Πολωνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Επιπλέον, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζήτησαν πιθανές περιοχές αύξησης της συνεργασίας των δύο χωρών -όπου φάνηκε πως υπάρχει σύγκληση απόψεων για το μέλλον των Δυτικών Βαλκανίων- καθώς και τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων στη Μέση Ανατολή.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Πολωνός Υφυπουργός προσκάλεσε τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας στο Συνέδριο για τα 10 χρόνια από την Πρωτοβουλία PSI (Proliferation Security Initiative – Πρωτοβουλία Ασφαλείας για τη Διασπορά Όπλων Μαζικής Καταστροφής) , που θα γίνει το Μάιο 2013 στην Πολωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.