ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος: «Θα δημιουργήσουμε… τρομακτικές Ένοπλες Δυνάμεις»

ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος: «Θα δημιουργήσουμε… τρομακτικές Ένοπλες Δυνάμεις»

Με μια δήλωση που αφήνει πολλά ερωτηματικά για την νυν ισχύ των ΕΔ προχώρησε ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος από την 1η Στρατιά στην Λάρισα.

Αν εξαιρέσουμε και δεν σταθούμε στο υπερβολικό και μάλλον άτοπο, ειδικά για τις ελληνικές ΕΔ χαρακτηρισμό ως τρομακτικής ισχύς σίγουρα χρειάζεται απάντηση από τον συμπαθή υπουργό η φράση του περί «μελλοντικής δημιουργίας ισχυρών Ενόπλων Δυνάμεων».

Άρα έχουμε την πρώτη παραδοχή ότι οι ελληνικές ΕΔ απέχουν σήμερα αρκετά από αυτό που πρέπει να είναι από άποψη ισχύος.

Ολόκληρη η δήλωσή του είναι η εξής:

«Πρέπει να καταλάβουμε με πλήρη επίγνωση πού ακριβώς βρισκόμαστε. Μαζί με τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου να σχεδιάσουμε πώς θα προχωρήσουμε για να έχουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις που θα παρέχουν μία πλήρη, ισχυρή, τρομακτική θα έλεγα για όσους επιβουλεύονται εναντίον της πατρίδας μας, ομπρέλα ασφαλείας, σε όλο το εύρος της Ελλάδας από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο άκρο της»

Ο ΥΕΘΑ σημείωσε ότι ενημερώθηκε αναλυτικά για τη φύση, τη λειτουργία και τις δυνατότητες του βασικού αυτού σχηματισμού, την οποία, σύμφωνα με το LarissaNet, χαρακτήρισε ως τη «ραχοκοκαλιά της αμυντικής και αποτρεπτικής ισχύος της Ελλάδας στον ηπειρωτικό της χώρο».

.Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στη συνέχεια μετέβη στο ΕΚΑΕ και στο ΑΤΑ για να ενημερωθεί «για τα ζητήματα της Πολεμικής Αεροπορίας προκειμένου να αντιληφθούμε και να σχεδιάσουμε πού θα πρέπει να πάμε την επόμενη ημέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις».

%20

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν ξέρουμε τι εννοεί με την «τρομακτική» ισχύ αλλά σε πρώτη φάση είναι καλό να εξασφαλιστούν κονδύλια για τα αεροπορικά καύσιμα και πυρομαχικά τουλάχιστον για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.