Πικρία στη ΜΥΚ για τα περί “φρουρών του υπουργού”

Πικρία στη ΜΥΚ για τα περί “φρουρών του υπουργού”

Θυμός και πίκρα επικρατεί στη ΜΥΚ από τα δημοσιεύματα περί “βατραχανθρώπων της Μονάδας που έχουν αποσπαστεί στην προστασία του υπουργού Εθνικής Άμυνας”.

“Δεν μας φτάνουν τα προβλήματά μας έχουμε και κάποιους άσχετους με το αντικείμενο να γράφουν ότι από, επίλεκτοι και ειδικών καθηκόντων, πολεμιστές μεταβληθήκαμε σε σωματοφύλακες” έλεγε ένας υπαξιωματικός της μονάδας από τους παλαιότερους, στο defencenet.gr.

“Όχι ότι είναι κακό να είσαι σωματοφύλακας, αλλά δεν είναι αυτά τα καθήκοντά μας, ούτε εκπαιδευόμαστε για σωματοφύλακες, ούτε μας ζητήθηκε ποτέ κάτι τέτοιο. Εμάς η πατρίδα μας εκπαιδεύει για άλλες δουλειές”.

Σε ότι αφορά “τα προβλήματα” στα οποία αναφέρθηκε ο ίδιος μας εξομολογήθηκε ότι “Πέρα από το οικονομικό πρόβλημα του προσωπικού το οποίο είναι έντονο ιδιαίτερα στους οικογενειάρχες, κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα της διάθεσης πόρων για ανάλωσιμα και ειδικά υλικά”, αλλά δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο.

Σε σχετικό ερώτημα που απηύθυνε το defencenet.gr στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το θέμα των “βατραχανθρώπων-σωματοφυλάκων”  η απάντηση στελέχους του επιτελείου του υπουργού Π.Παναγιωτόπουλου, ήταν λιτή: “Δεν απαντάμε σε χιουμοριστικού περιεχομένου δημοσιεύματα που υπολείπονται σαφώς σε ποιότητα του επιπεδου των Μέσων στα οποία εμφανίζονται. Ακόμα και η φαιδρότητα έχει τα όρια της αλλά δυστυχώς τα περί δήθεν συνεργατών και δήθεων απειλών κατά της ζωής του υπουργού Εθνικής Άμυνας που προκάλεσαν την φύλαξή του από βατραχανθρώπους και άνδρες των ειδικών δυνάμεων, ξεπερνούν και αυτά ακόμη τα όρια της φαιδρότητας”…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.