ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Boλές με LEO2HEL εκτέλεσε ο Π.Παναγιωτόπουλος!

Boλές με LEO2HEL εκτέλεσε ο Π.Παναγιωτόπουλος!

Bολές με το πυροβόλο 120 χλστ. του άρματος μάχης LEO2HEL εκτέλεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, κατά την διάρκεια της αιφνιδιαστικής επιθεώρησης του σε μονάδες του Έβρου. Οι βολές έγιναν στο πεδίο βολής της Αλεξανδρούπολης με τα διατρητικά βλήματα (APFDS) DM53A1 που αποκτήθηκαν με διακρατική σύμβαση από τα πλεονάσματα του oλλανδικού Στρατού.

Epίσης ενημερώθηκε για το πρόγραμμα τροποποίησης της μνήμης EPROM του Συστήματος Ελέγχου Πυρός των αρμάτων Leopard-2A4, το οποίο εκτελείται προκειμένου να καταστεί συμβατό με το DM53A1.

Ο υπουργός εν συνεχεία “όργωσε” από τον βορρά μέχρι το νότο όλους τους σχηματισμούς του Έβρου φτάνοντας μέχρι τα Ρύζια Ορεστιάδος, τους Κήπους κλπ.

Ενδεδυμένος με στρατιωτική περιβολή και άρβυλα, επιθεώρησε τα έργα της αντιαρματικής τάφρου, όπου πήρε διαβεβαίωση ότι αν ο καιρός βοηθήσει μέχρι τον Οκτώβριο θα έχει αποπερατωθεί. Μέχρι στιγμής έχουν διανοιχθεί τα 65 από τα σχεδιασθέντα 130 χλμ.

Επίσης επισκέφθηκε και ττον φράκτη που έχει κατασκευαστεί στο προγεφύρωμα του Κάραγατς για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, ενώ είχε συναντήσεις και με μεθοριακούς φρουρούς τους οποίους συνεχάρη για το έργο τους.

Θα ακολουθήσει σύντομα νέα επίσκεψή του στον Έβρο, αλλά και στους άλλους δύο νομούς της Θράκης, την Ροδόπη και την Ξάνθη, καθώς πλέον από το νέο αμυντικό σχεδιασμό η όλη περιοχή αντιμετωπίζεται ως ενιαίος χώρος δράσης…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.