«Επίσπευση των εργασιών στην τάφρο μετά το χειμώνα»

«Επίσπευση των εργασιών στην τάφρο μετά το χειμώνα»

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος,  κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε στον Έβρο, επισκέφθηκε τον φράκτη του Έβρου, μήκους 12 χιλιομέτρων, ο οποίος κατασκευάστηκε για την αποτροπή εισόδου στη χώρα μας των μη νόμιμων μεταναστών και κατόπιν μετέβη στην αντιαρματική τάφρο, η οποία κατασκευάζεται στην περιοχή και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών του έργου, που κατασκευάζεται αποκλειστικά από τις τεχνικές υπηρεσίες του στρατού.

Τον κ. Παναγιωτόπουλο συνόδευσαν: ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης και ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος.

Αφού ενημερώθηκε για την πορεία του έργου κατασκευής της τάφρου, ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η μεγάλη αντιαρματική τάφρος κατασκευάζεται εδώ, στον Έβρο αποκλειστικά από τις τεχνικές υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων.

 Είναι ένα έργο που έχει  το χαρακτήρα της αποτροπής, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και στην τοπική οικονομία, στο επίπεδο των εγγειοβελτιωτικών έργων. Με το τέλος του χειμώνα οι εργασίες θα μπορέσουν να προχωρήσουν ακόμη πιο γρήγορα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.