ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καλέσαμε τουρκικές εταιρείες στην αμυντική έκθεση DEFEA στην Αθήνα;

Καλέσαμε τουρκικές εταιρείες στην αμυντική έκθεση DEFEA στην Αθήνα;

Πρόκληση φέρεται να έχει απευθύνει η διοργανώτρια της έκθεσης αμυντικού υλικού DEFEA 2020 της πρώτης αμυντικής έκθεσης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον Ιούνιο στην Αθήνα μετά από αρκετό καιρό στην Ελλάδα, αναφέρουν πληροφορίες του διεθνούς Τύπου.

Δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες παρά μόνο το γεγονός ότι η σχετική πρόσκληση έχει αποσταλεί από το υπουργείο προς τις τουρκικές εταιρείας και οι οποίες την εξετάζουν.

Η Defence Exhibition Athens διοργανώνεται από την ROTA SA και την Ένωση Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (SEKPY). Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας / της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμού και του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Στην DEFEA θα συμμετάσχουν οι κορυφαίες εταιρείες της αμυντικής βιομηχανίας από την ελληνική και διεθνή αγορά, όπου θα παρουσιάσουν στο κοινό της ελληνικής και διεθνούς κοινότητας και τους επικεφαλής των ξένων στρατιωτικών αντιπροσωπειών, και υπουργείων Άμυνας, τις τελευταίες εξελίξεις στα χερσαία, εναέρια και θαλάσσια συστήματα καθώς και νέα συστήματα στον τομέα της κυβερνοσφάλειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην έκθεση έχουν δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή, αμυντικές εταιρείες από: ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Κύπρο, Σερβία, Σλοβενία, Σλοβακία, Αίγυπτο, Ουκρανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κίνα, Ελβετία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.