ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στα νησιά του Αν.Αιγαίου ο ΥΦΕΘΑ Αλ.Στεφανής – Στην ΑΣΔΕΝ ο Α/ΓΕΣ ο Χαρ. Λαλούσης

Στα νησιά του Αν.Αιγαίου ο ΥΦΕΘΑ Αλ.Στεφανής – Στην ΑΣΔΕΝ ο Α/ΓΕΣ ο Χαρ. Λαλούσης

O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής πραγματοποίησε στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2020 επισκέψεις στις νήσους Λέσβο, Χίο και Σάμο. Κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας του, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τα Στρατηγεία της 98 ΑΔΤΕ (Μυτιλήνη), της 96 ΑΔΤΕ (Χίος) και της 79 ΑΔΤΕ (Σάμος).

Εκεί ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές τους. Παράλληλα, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Επιτηρητικά (ΕΦ) και Ναυτικά Φυλάκια (ΝΦ), για τον έλεγχο των μέσων και των διαδικασιών επιτήρησης, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των μεταναστευτικών – προσφυγικών ροών.

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ – «ΑΙΓΕΑΣ»), όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Δημητρόπουλος.

Ο Αρχηγός στη συνέχεια παρακολούθησε τις τρέχουσες δραστηριότητες ενώ του παρουσιάστηκαν το έργο που επιτελεί καθώς και τους στόχους που έχει θέσει. Κατόπιν ο Αρχηγός απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες στο προσωπικό, και τόνισε τη σημασία της αποστολής που έχουν κληθεί να επιτελέσουν.

Τέλος διαπίστωσε την άρτια οργάνωση, το υψηλό επίπεδο όλων των στελεχών, το εξαιρετικό ηθικό και την αισιοδοξία που διακατέχει το σύνολο του προσωπικού στην εκτέλεση της αποστολής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.