ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προκηρύξεις για Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης από ΠΑ και ΠΝ

Προκηρύξεις για Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης από ΠΑ και ΠΝ

Την ανακατάταξη ή επανακατάταξη 400 οπλιτών και εφέδρων στην Πολεμική Αεροπορία για βραχεία περίοδο τριών (3) ετών, µε δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για επιπλέον τρία (3) έτη, προκήρυξε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Oι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι (που πληρούν τα απαιτούµενα προσόντα, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους, τα δικαιολογητικά, έως την 30ή Απριλίου 2020 (όσα υποβληθούν µετά από αυτήν την ηµεροµηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσµα).

Οι μεν οπλίτες, στις μονάδες που υπηρετούν, εφόσον µέχρι την 30η Απριλίου 2020 διανύεται το τελευταίο τρίµηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων. Οι δε έφεδροι, στις Στρατολογικές Υπηρεσίες (ΣΥ) στις οποίες υπάγονται ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαµονής τους, εφόσον δεν έχουν παρέλθει τρία (3) έτη από την ηµεροµηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ένοπλες ∆υνάµεις κατά την ηµεροµηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών τους.

Η σχετική προκήρυξη που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις ειδικότητες και τις προϋποθέσεις ανακατάταξης των ενδιαφερομένων αναρτήθηκε σήμερα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με τίτλο “Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης Πολεμική Αεροπορία) (ώρα 13:54:13).

Επίσης το ΓΕΝ εξέδωσε δύο (2) Προκηρύξεις 400 συνολικά Θέσεων Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) του Πολεμικού Ναυτικού. Η μία προκήρυξη αφορά σε τριακόσιες πενήντα (350) θέσεις οπλιτών και εφέδρων στο Πολεμικό Ναυτικό και η άλλη προκήρυξη αφορά σε πενήντα (50) θέσεις οπλιτών και εφέδρων στις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ) του Πολεμικού Ναυτικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.