ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

“Aεροπορικό κίνημα” υπέρ Χ.Βαΐτση για ΑΤΑ

“Aεροπορικό κίνημα” υπέρ Χ.Βαΐτση για ΑΤΑ

“Κίνημα” στην Αεροπορία υπέρ του αντιπτέραρχου Χρήστου Βαΐτση, νυν διοικητή ΔΑΥ, για να αναλάβει την θέση του Αρχηγού ΑΤΑ, καταγράφεται από χθες το βράδυ, όταν το defencenet.gr δημοσιοποίησε ότι ο φερόμενος ως “βέβαιος Αρχηγός ΑΤΑ” Χ.Βαϊτσης μπορεί αν απωλέσει την θέση και το ΣΑΓΕ να επιλέξει είτε τον υποπτέραρχο Γεώργιο Πέτκο νυν υπάρχηγό ΓΕΑ είτε τον έτερο υποπτέραρχο, Χρήστο Χριστοδούλου, νυν υπαρχηγός ΑΤΑ για την θέση.

Στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου έφτασαν μηνύματα από δεκάδες απόστρατους του Κλάδου (πολλοί από τους οποίους είναι τοποθετημένοι στην κρατική μηχανή) και ζητούσαν την επιλογή Βαΐτση ως “σπάνιων ικανοτήτων αξιωματικού” ενώ και μέσα στην ΠΑ ο αντιπτέραρχος θεωρείται “αεροπορική κορυφή που δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με κανέναν από τους συνυποψηφίους”.

Αντίθετα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο Ναυτικό σε ότι αφορά τον Αρχηγό Στόλου που θα είναι ο αντιναύαρχος Παναγιώτης Λίτσας και στην διοίκηση της 1ης Στρατιάς που θα είναι ο αντιστράτηγος προερχόμενος από τις ειδικές δυνάμεις Χρήστος Μανωλάς με θητεία διοίκησης σε Αφγανιστάν, Βοσνία, Κόσσοβο και γνώστης πέντε ξένων γλωσσών!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.