ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Tριμερής συνάντηση Πάνου-Σάφα-Χατζηδάκη για 214 (upd)

Tριμερής συνάντηση Πάνου-Σάφα-Χατζηδάκη για 214 (upd)

(Ανανέωση 15:55) Όπως έγινε γνωστό πριν απο λίγο κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις  μεταξύ των νομικών συμβούλων των δύο πλευρών έτσι ώστε να βρεθεί άμεσα λύση τόσο για το θέμα των υποβρυχίων όσο και των ναυπηγείων συνολικότερα. 

(Αρχικό κείμενο)

Στο γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη συναντήθηκαν πριν λίγο ο υπουργός Ανάπτυξης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης των ναυπηγείων Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ) Ισκαντάρ Σάφα.

Είναι η πρώτη επίσκεψη του Ι.Σάφα εδώ και μήνες σε μια προπάθεια να λυθεί το αδιέξοδο που έχει προκληθεί με την σκανδαλώδη αναθεώρηση της σύμβασης Neptune ΙΙ για τα υποβρύχια κλάσης 214.

Ελπίζουμε αυτή την φορά οι αρμόδιοι να μην υποπέσουν στα εγκληματικά λάθη των προκατόχων τους που έχουν προκαλέσει τεράστια οικονομική ζημιά στο ελληνικό δημόσιο και μεγάλη επιχειρησιακή ζημιά στο ΠΝ.

Παρακολουθούμε την υπόθεση από κοντά και θα σας ενημερώσουμε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.