ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Στεφανής: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν καταπληκτική δουλειά τιμή και σεβασμός στο έργο τους»

Α.Στεφανής: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν καταπληκτική δουλειά τιμή και σεβασμός στο έργο τους»

Ο Υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε ενημερωτική εκπομπή, τόνισε πως «πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν λέμε πράγματα και αφήνουμε να εννοηθούν καταστάσεις που μπορούν να αγγίξουν το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων».

«Δεν πρέπει να αφήνεται η παραμικρή υπόνοια ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους» ξεκαθάρισε ο κ. Στεφανής μιλώντας στην ΕΡΤ, υπενθυμίζοντας πως από τον Φεβρουάριο «48.000 άνθρωποι σταματήθηκαν στον Έβρο».

​«Ποιος αμφισβητεί το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων; Αφήνονται υπόνοιες ότι δεν υπερασπίστηκαν τα σύνορα, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες και στο χιλιοστό του εθνικού εδάφους» συνέχισε.

Είναι γεγονός ότι οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ σε ελληνικό έδαφος, είπε για όσα λέγονται για τον Έβρο, και επισήμανε πως «η αντιπαράθεση πρέπει να αφήσει απ΄έξω τα εθνικά θέματα, εκεί χρειάζεται συνοχή και η συνοχή είναι δύναμη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν καταπληκτική δουλειά, τιμή και σεβασμός στο έργο τους, ενωμένοι έχουμε τεράστια δύναμη» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.