ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Παναγιωτόπουλος: «Δεν έχουμε πρόθεση να κόψουμε τα κανάλια επικοινωνίας με την Τουρκία»

Ν.Παναγιωτόπουλος: «Δεν έχουμε πρόθεση να κόψουμε τα κανάλια επικοινωνίας με την Τουρκία»

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, έστειλε σαφές μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν έχει πρόθεση να κόψει τα κανάλια επικοινωνίας με την Τουρκία

Σε σχέση με την πρόταση για διάλογο από την Τουρκία είπε:

«Δεν μπορείς να καλείσαι σε διάλογο με όρους εκβιασμού, τέτοιο διάλογο δεν τον θέλουμε», απάντησε ο Υπουργός στο τουρκικό «τελεσίγραφο». Για να κάτσουμε στο τραπέζι με την Τουρκία θα πρέπει να αλλάξουν οι όροι, παρόλα αυτά «δεν έχουμε πρόθεση να κόψουμε τα κανάλια επικοινωνίας».

Η επιθετική ρητορική της Τουρκίας δεν βοηθά την κατάσταση.

Ο ΥΕΘΑ τόνισε πως παρά το προβλήματα, τα οποία από την εποχή της κρίσης είναι πολλά και έπληξαν και τα ένοπλα σώματα, η Εθνική κυριαρχία δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Δεν υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι η Τουρκία θα σταματήσει τις γνωστές προκλητικές συμπεριφορές, αλλά η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τις τουρκικές εξαγγελίες για έρευνες νοτίως της Κρήτης, ο κ. Παναγιωτόπουλος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, «η ύπαρξη τουρκικών ερευνητικών σκαφών σε ελληνικά ύδατα αποτελεί παραβίαση της Εθνικής μας κυριαρχίας και δεν θα την επιτρέψουμε!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.