«Παρακάλια» ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλου σε Άγκυρα: Ελάτε να διαπραγματευτούμε, εμείς θέλουμε

«Παρακάλια» ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλου σε Άγκυρα: Ελάτε να διαπραγματευτούμε, εμείς θέλουμε

Ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος στην τηλεδιάσκεψη των ομολόγων του στο ΝΑΤΟ δήλωσε έτοιμος να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, αρκεί να φύγει το Όρουτς Ρέις.

Επιπροσθέτως ο ΥΠΕΘΑ, είπε πως για να καθίσει η Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, να σταματήσουν να εκδίδονται NAVTEX και να σταματήσουν και οι επιθετικές δηλώσεις.

Η τουρκική πλευρά, φαίνεται ότι θέλει να προσέλθει στο τραπέζι των επαφών, κάτι που αποδεικνύεται, όπως λένε κύκλοι του υπουργείου, και με την τελευταία NAVTEX που εξέδωσε η Τουρκία κι έχει ισχύ μέχρι τις 27 Οκτωβρίου. Ωστόσο, για μία ακόμα φορά δέσμευσαν παράνομη περιοχή και η Αθήνα απάντησε φυσικά με αντι-Navtex καθώς επικαλείται δέσμευση περιοχής που ανήκει στην Ελλάδα.

Το ωκεανογραφικό τουρκικό πλοίο έχει χαράξει δυτική πορεία και κατευθύνεται προς τη Ρόδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.