ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέος γενικός διευθυντής Εξοπλισμών ο αντιναύαρχος ε.α. Αριστείδης Αλεξόπουλος

Νέος γενικός διευθυντής Εξοπλισμών ο αντιναύαρχος ε.α. Αριστείδης Αλεξόπουλος

O αντιναύαρχος εν αποστρατεία Αριστείδης Αλεξόπουλος αναλαμβάνει τα ηνία της Γενικής Διευθύνσεως Αμυντικών Εξοπλισμών & Επενδύσεων, διαδεχόμενος τον αντιπτέραρχο ε.α. Θεόδωρο Λάγιο ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του συνδέσμου ΥΠΕΘΑ στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία στην ΕΕ.

«Μετά την τοποθέτηση του Αντιπτεράρχου (Ι) Θεόδωρου Λάγιου (ε.α) στη θέση του Συνδέσμου ΥΠΕΘΑ στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία στην ΕΕ (ΜΑ/ΕΕ), με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στη θέση του Γενικού Διευθυντή της Γενικής Διευθύνσεως Αμυντικών Εξοπλισμών & Επενδύσεων τοποθετείται ο Αντιναύαρχος ε.α. Αριστείδης Αλεξόπουλος» αναφέρει το ΥΠΕΘΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποχώρηση του Θεόδωρου Λάγιου από την ΓΔΑΕΕ ανακοινώθηκε το μεσημέρι από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η θέση είναι κρίσιμη, ιδίως σε μια περίοδο που τρέχουν σημαντικά εξοπλιστικά προγράμματα για τα οποία συναγωνίζονται εταιρείες «κολοσσοί» του κλάδου της άμυνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.