ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γενοκτονία Ποντίων: Τα μηνύματα Κ.Φλώρου και Ν.Παναγιωτόπουλου (φώτο)

Γενοκτονία Ποντίων: Τα μηνύματα Κ.Φλώρου και Ν.Παναγιωτόπουλου (φώτο)

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, έστειλαν με αναρτήσεις τους στα social media τα δικά τους μηνύματα με αφορμή τη συμπλήρωση 102 ετών από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

«Αποτίουμε φόρο τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό που βίωσε Γενοκτονία και ξεριζωμό από προαιώνιες πατρίδες, το 1919. Τουλάχιστον 353.000 αθώοι έχασαν τη ζωή τους επειδή ήταν Έλληνες και Ορθόδοξοι. Όσοι γλύτωσαν πήραν την ψυχή, τις πληγές και τον πόνο τους αναζητώντας δυναμικά και αδιαπραγμάτευτα δικαίωση. Από τον πόνο του “λύομαι κι αροθυμώ”, υπάρχει πάντα η ελπίδα της λύτρωσης, του “ανθεί και φέρει κι άλλο”. Δεν ξεχνούμε και τιμούμε τους Ποντίους» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter και στο Facebook o Νίκος Παναγιωτόπουλος.

https://twitter.com/npanagioto/status/1394902110857224192

Από την πλευρά του, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «102 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων. Ημέρα μνήμης για τους εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων του Πόντου που “χάθηκαν” αλλά δεν ξεχάστηκαν! Ένα ακόμη ειδεχθές έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας».

https://twitter.com/ChiefHNDGS/status/1394893735666884608

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.