ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με τους πρέσβεις ΗΠΑ και Σουηδίας συναντήθηκε ο Ν.Δένδιας (φώτο)

Τι συζήτησαν

Με τους πρέσβεις ΗΠΑ και Σουηδίας συναντήθηκε ο Ν.Δένδιας (φώτο)

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, το πρωί της Τετάρτης, είχε επαφές εκ του σύνεγγυς με τους πρέσβεις των ΗΠΑ και της Σουηδίας.

Σχετικά με τη συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, ο κ. Δένδιας σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter:

«Συζητήσαμε για θέματα ελληνοαμερικανικής στρατηγικής συνεργασίας και για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο».

https://twitter.com/NikosDendias/status/1458372233890512899

Σε αντίστοιχη ανάρτησή του, ο Τζέφρι Πάιατ αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε «εξαιρετική ενημέρωση για την εκτεταμένη μας ατζέντα με την Ελλάδα, από την ενίσχυση της ασφάλειας και της ευημερίας στα Δυτικά Βαλκάνια έως τα κοινά μας συμφέροντα στη Μαύρη Θάλασσα, την Ανατολική Μεσόγειο και την προσέγγισή μας στη Διάσκεψη του Παρισιού για τη Λιβύη – οικοδομούμε στη δυναμική του Στρατηγικού Διαλόγου».

https://twitter.com/USAmbPyatt/status/1458384228907986947

Παράλληλα, η περαιτέρω εμβάνθυνση των σχέσεων της Ελλάδας με τη Σουηδία βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Εξωτερικών με τον νέο πρεσβευτή της Σουηδίας στη χώρα μας Γιόχαν Μπόργκσταμ (Johan Borgstam).

«Ο υπουργός Εξωτερικών υποδέχθηκε τον νέο πρέσβη Σουηδίας J.Borgstam και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη θητεία του -στο επίκεντρο η περαιτέρω εμβάθυνση σχέσεων Ελλάδας – Σουηδίας», επισημαίνεται σε ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών στο Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/GreeceMFA/status/1458377530017263616

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.