Νέος εκπρόσωπος Τύπου για το ΥΠΕΞ: Ο Γ. Δελαβέκουρας παρέδωσε στον Κ. Κούτρα

Νέος εκπρόσωπος Τύπου για το ΥΠΕΞ: Ο Γ. Δελαβέκουρας παρέδωσε στον Κ. Κούτρα

Mετά από έξι χρόνια θητείας στη θέση του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών ο Γρηγόρης Δελαβέκουρας αποχαιρέτησε σήμερα τους δημοσιογράφους και τους υπαλλήλους της κεντρικής υπηρεσίας και παρέδωσε τη σκυτάλη της ενημέρωσης στον Κωνσταντίνο Κούτρα.

Ο κ. Δελαβέκουρας, ο οποίος παρέμεινε στη συγκεκριμένη θέση επί έξι χρόνια και ενώ πέρασαν από την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών επτά διαφορετικοί άνθρωποι,συνεχίζει τη διπλωματική του καριέρα αναλαμβάνοντας το Γενικό Προξενείο της χώρας μας στο Ντίσελντορφ.

«Ο δάσκαλός μας στη Διπλωματική Ακαδημία Ν. Ματθιουδάκης μας είχε υποδείξει ότι ως νέοι διπλωμάτες θα έπρεπε την πρώτη δεκαετία να κρατάμε το στόμα μας κλειστό. Εγώ όμως πέρασα γρήγορα στην υπηρεσία Ενημέρωσης και έκτοτε δεν έκλεισα το στόμα μου» είπε αυτοσαρκαζόμενος ανατρέχοντας στα πρώτα υπηρεσιακά του χρόνια.

Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Δελαβέκουρα για την προσήλωσή του στο καθήκον και την ακαταπόνητη επαγγελματική του ευσυνειδησία, κυρίως όμως ευχαρίστησε την οικογένειά του που τον στερήθηκε αυτά τα χρόνια και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Κούτρας, σύμβουλος Πρεσβείας Α’, ο οποίος έχει υπηρετήσει στην Αγκυρα και τις Βρυξέλλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.